18 maj 2010

Rivning dag 5-6

Day 5-6 of demolision completed! Now we need to plan our bathroom.

I söndags gjorde vi oss av med en massa betongkross (eller tyll som verkar vara det fackmannamässiga ordet...) som A bilat upp veckan innan, för vi hade fått en ny container som ska fyllas med bara betong. Vi vågade bara jobba till 20, för att inte störa grannarna så mycket.

Första containern från rivningsdag 1-4 vägde 1,54 ton och var helt fullpackad! Över 4000 kr kostar hyra och avfallshantering, men det känns värt det med tanke på att vi slipper köa till återvinningen 20 gånger per vecka!

Igår måndag jobbade vi 17.30-21.00 med fortsatt bilning och bortforsling av betongen. Dessutom rev jag ned gamla våtrumstapeter i badrummet. Vår röransvarige var förbi och gav oss lite badrumskataloger, eftersom han inte tycker att KVIK, som vi tänkt beställa badrummet från, håller måttet. Så nu blir det lite inspirationsbläddrande och badrumsbeslut att ta itu med.

Just nu packar jag vår lägenhet, och A jobbar mycket även på kvällar. Pappa hjälpte till igår och har även varit i huset en stund idag. Planen för veckan är annars att A bilar det sista samt river väggarna i badrummet under torsdag och lördag. På lördag kommer också pappa och morbror för att röja lite i trädgården, och förbereda inför dränering och trädfällande. Mycket på G alltså!

3 kommentarer:

pyssellisa sa...

Spännande! Ni ligger verkligen inte på latsidan. På fredag kommer packhjälp. Behöver ni förresten flyttkartonger? Vi har på vinden... Kram

Eva sa...

Va duktiga ni är, vilket tempo ni verkar hålla! Och sååå kul att renovera.

Cecilias inredning sa...

Tar gärna lite kartonger sedan Lisa!

Ja det är verkligen kul att renovera Eva, idag har vi valt badrumsgrejer - roligast hittills!