09 maj 2010

Rivning dag 3

Dagens arbete har fortskridit ganska bra, men i och med trevligt småprat med släkt, vänner och grannar under dagen har jag inte varit så aktiv. Min man har tagit fram storsläggan och har rivit ut hela badrummet på andra plan, samt gått vidare till rum två i bilningsarbetet. Jag har varit på verktygsaffären, bytt hjul på en lastkärra, hämtat skottkärra hos mormor, fixat mat och burit en hel del isolering. Sådant behövs ju också!

Funderar mycket över inredning när vi håller på och river. För några år sedan investerade vi i ett stort bokyllesystem i ek, men det är redan för litet för att husera våra böcker. Ska vi köpa till hyllor, eller ska vi hitta på något nytt? Vitt som nedan är snyggt, men kanske lite tråkigt?

Today we have continued our make over of our new house by tearing down the whole bathroom, but My husband has been more active than me because I have chatted with relatives, friends and neighbours who have stopped by. I have also been thinking about shelving - what to do with all the books?


Bild: ?

2 kommentarer:

pyssellisa sa...

Åh vad det ska bli spännande att få se vad ni håller på med. Det verkar ju gå bra med rivningen :-)

Cecilias inredning sa...

Ja, det går faktiskt snabbare än förväntat - än så länge...Ni är välkomna förbi i morgon kväll, vi är där efter fem!

kram Cicci