04 april 2007

Mamma & jag älskar Laura Ashley

Måste bara göra som Dreamhousecammy och visa några vackra miljöer från senaste Laura Ashley-katalogen. Du kan kika i den på nätet nu mamma!

När jag var i Sthlm i februari var butiken på Birger Jarlsgatan överröst med vackra varor, men var de har gjort av butiken i Göteborg har jag ingen aning om... Någon som vet?

6 kommentarer:

LISEN sa...

Hej, hittade just hit! Ser att du länkar till mig! Tack! Jag besökte Zara Home i London. Såå mycket fint. Nånstans för ett tags edan hörde jag att de är på g att öppna i Stockholm. Hoppas det är sant! Laura Ashley är också helt ok, lite väl romanyiskt ibland men mycket jag gillar. Glad påsk!

Cecilia sa...

Vad roligt att du hittat hit och tar dig tid att kommentera!

Vad kul - jag hoppas med på Zara Home i Sverige! Stockholm är ju lite närmre än London... Å andra sidan kan det väl inte skada med en londontripp i år igen... :o)

Glad påsk!

Katten Pejst sa...

Laura Ashley ligger på Södra vägen i Göteborg.

Cecilia sa...

Åh,tack för tipset! Jag har helt missat din kommentar, men nästa gång jag är i Gbg får det bli ett besök!

SofiasByrå sa...

Hej, jag googlade på laura ashley och hamnade här, vilket var riktigt trevligt så klart;) Jag älskar oxå shabby chic och laura ashley, min blogg heter Sofias fantastiska fantasi här på blogspot, och sen har jag en hemsidda över min butik (sofias byrå) med vintage och shabby chic prylar och mina tavlor....välkommen dit på www.sofiasbyra.vpsite.se , tjejer som gillar laura ashley får lite trevligare priser när de handlar hi hi! mvh. Sofia i Alingsås

Cecilias inredning sa...

Hej Sofia!

Kul att du hittade hit via sökning på Laura Ashley, som ju är en favorit hos mig. Ska undersöka din blogg och hemsida!


Ha en trevlig dag!