14 februari 2009

Kära hjärtanes

Idag åt vi alla hjärtans dagsfrukost på snyggaste fiket i stan just nu:


Jag tror att Bettys har varit inblandade i inredningen här!

Mamma kom förbi med en lovande alla hjärtans dagpresent i Ladurée-kasse från Paris!


Det visade sig vara härligt citrusdoftande thé med det fantastiska namnet Marie Antoinette!!! Min mor vet vad jag gillar!!! Rosa, thé och tjejigt - allt i ett.


Detta var den första skafferivara att flytta in i mitt nyrenoverade skafferi. Just nu pågår målning av hyllor, men snart ska det vara klart! Har hållit på i flera veckor nu...Today we had Valentine's breakfast at the most stylish café in town right now and I got a Parisian gift from my mother which I put in my newly decorated pantry (which will be finished shortly...).

5 kommentarer:

mylovelygrandma sa...

Hejsan! Ja visst har Indiskan fina saker men det är sant, det tar snabbt slut! De har haft mycket med rosmönster i höstas som jag gillar t ex :) Vilken fin present du fick va din mamma och det där skafferiet blir jag nyfiken på! Hoppas du har en mysig söndag!!

Fröken Fräken sa...

Ja, visst är det något särskilt med fik som satsar lite extra på inredningen och inte bara tråkiga plaststolar och lysrörsbelysning...
Åh, ett helt skafferirum, det låter härligt!

Cecilias inredning sa...

Mylovelygrandma: Jag visar fler bilder när det känns helt klart!

Fröken Fräken: Jovisst är det - kaffet smakar liksom bättre!

/Cecilia

mylovelygrandma sa...

tack! haha dessvärre går jag nog inte på så många fina kalas. I alla fall inte om man sätter det i förhållande till min handväsksammling som är mer än tre gånger så stor än vad bilden visar :P men de är fina att titta på i alla fall och en femma hit å dit gör ju inte det hela lättare att stå emot :) trevlig kväll!! Kram på dig!

Sarah James Larsson sa...

Ditt skafferi ser jättefint ut. Älskar saker från Ladurée, även om jag vet att det är till 90% förpackningens förtjänst and de blire så tilltalande. På inredningsmässan Maison et Objet i Paris har Ladurée en försäljningsvagn där man kan köpa deras små kakor för typ 500:- för en liten, liten ask. Det är kö på minst 15 personer precis jämnt. Otroligt vilken starkt märke de har.