09 februari 2009

Emmafåtölj

I höstas hittade min mamma och mormor en fin emmafåtölj på en loppis på väg till Skåne. Eftersom de visste att jag hade letat efter en mindre fåtölj köpte mormor den till mig - tack, tack!!! Jag blev så glad eftersom den var i väldigt fint skick - problemet var bara att den var i rosa plysch! I januari fixade mamma och pappa så att deras tapetserare klädde om den i beigt, och nu passar den vårt hem perfekt!

My grandmother bought me and old Emma-chair, and my parents helped me find someone who could help me replace the pink fabric with beige instead.Kudde: Ceannis, bokhylla och soffbord House (nedlagd kedja), bokstaven E: Hjärterum

9 kommentarer:

Handplockat sa...

Mums
nej den är inte tråkbeige den är tidlös och du kommer att njuta länge av den;)

ha en toppen måndag

Nena sa...

den är såååååå skön att sitta i också :-)

//lillasyster

idakettil sa...

Fin blogg,kul att jag hittade hit :) Hade bra //http://blomsterknoppar.blogspot.com

Cecilias inredning sa...

Handplockat: Ja, jag hoppas det - min ambition är ju alltid att investera i saker man kan ha länge!

Nena: Vad bra, då får du sitta i den varje gång du är här!

Ida: Roligt att höra! Ha det!

/Cecilia

mylovelygrandma sa...

Hejsan! har också en emma fotölj.. min sambo hatar den som pesten på grund av det guldiga plysh tyget:) Nu kan jag visa honom så fin din blev när den blivit omklädd!! :)

Pyssellisa sa...

Åh så fin den blev. Kommer och provsitter nån dag :-)
Ha en bra vecka!
Kram

Jennifer Ramos sa...

LOVELY!

Jen Ramos
'Cards & Prints You'll Love...'
www.madebygirl.com
madebygirl.blogspot.com

malin sa...

Haha, ja rosa är det inte alla som gillar och kanske inte i plysh! Men det KAN vara väldigt fint. Exempel på detta kan du få i butiken www.apriliainterior.se. Där säljs ABC Collections fina sortiment av Emmafåtöljer, i en mängd olika färger och tyger - bland annat i tyget "Shiny Sammet" som bara är sååå fint! Kolla in! =) Kram

Cecilia sa...

Ja, ABC:s Emmafåtöljer är superfina och jag är säker på att Shiny sammet (bara namnet!!!) är mycket finare än det slitna smutsrosa som tidigare satt på min fåtölj! :o)