19 februari 2012

Före/efter del 1: badrum och toalett

Ja, ibland undrar man: hur tänkte de där? Och det är precis så jag funderar när jag ser mäklarbilderna på vårt renoveringsobjekt som börjar bli färdigt. Vad tänkte vi när vi köpte ett nedgånget radhus med fukt i grunden ett halvår innan vår son föddes?

Hittade USB-minnet med alla (hemska) bilder vi fick av mäklaren när köpet var klart. Idag hade jag nog inte nappat på detta projekt, men jag hade bebis i magen och ville ha ett eget hem till vilket pris som helst! Det har varit mycket slit, och mer blir det. Men trots allt har det mesta funkat väldigt bra! Tack vare stor hjälp från familj, vänner, kunniga hantverkare och mycket envishet från vår sida.

Här kommer lite före- och efter-bilder. Mina foton har ingen bra skärpa eller ljus eftersom jag hade tappat bort min riktiga kamera. Vid kontorsstädningen idag hittade jag dock både kamera och tidigare nämnt USB-minne. Före-bilderna tagna av våra trevliga mäklare från Mäklarhuset.

Badrummet före, klicka på bilden om du verkligen är säker på att du vill se en större bild:

Badrummet efter renovering:Toalett före:Toalett efter renovering:5 kommentarer:

Iris sa...

Vilket golv! Helt fantastiskt fint!

kram /iris

Under vårt tak sa...

Ni har fått det jättefint! Och golvet på "lilla" toaletten är verkligen vackert. Cecilia, när resultatet blir som bilderna är det värt slitet. Flohultskramar

Liam sa...

Helt galet fint! Lite besviken att ni inte har färgmatchande papperstorkhållare som den förra ägaren;)
k// S

Pyssellisa sa...

Vilken skillnad - fantastiskt fint :)

Ulrika Lassing sa...

Vilken förändring, det krävdes verkligen bildbevis annars hade jag aldrig trott dig ;) Det ser ju inte direkt ut så idag :) Underbart, det är bara att åka hem till er och bli inspirerad!