12 augusti 2007

Mölle/Arild


På vår tripp till Skåne körde vi mellan Mölle och Arild, för andra gången, förbi denna intressanta byggnad.


Denna gång övetygades föraren om att vända och köra tillbaka, vilket gjorde att vi fick en trevlig stund i en fantastisk butik som låg i vad tidigare varit bensinstation och verkstad.Eftersom jag blev förförd och förundrad över alla vackra ting både inomhus och utomhus, har jag totalt förlorat namnet på butiken. Men de sålde charmigt nytt, härligt antikt och vackra växter i en mysig miljö. Notera takbården som är skriven på frihand av en målare!!! Och ni ser väl vilken författares ord det är?

När vi var där hade de blivit överrösta med kartonger och höll för fullt på att packa upp höstens trevliga varor. Så ett besök i höst kan nog bli ännu mer intressant!

Driving through Skåne we found a fantastic shop in an old petrol station & garage. It was situated between Mölle and Arild had a wonderful mix of old and new things and beautiful plants. I definately recommend a visit!

2 kommentarer:

Emelie sa...

Hej Cecilia!

Vilken fin blogg du har! Jag visste inte att du varit på tripp i Skåne. Fina ställen du besökt, dit ska jag åka någon gång! Vi ses snart! Kram Emelie

Cecilia sa...

Tack söta du! Nej, det var en snabb tur och en del firande i Helsingborg - och därför hann jag inte till Malmö denna gång!

kram