15 maj 2007

Min blogghörna

...ser ut så här. Ibland sitter jag förstås i sängen eller framför TV:n, men mestadels blir det i läshörnan i matsalen med den bärbara.Här syns det inte alls att jag förutom att vurma för det moderna också har en faiblesse för shabby chic-stilen... Möjligen på panelen. Fåtöljen är fyndad på Mio Bäckebol, lampfoten fyndades då Mio Borås flyttade och hade utförsäljning, skärmen köptes i våras i en liten inredningsbutik i Varberg (kan den ha hetat Défine...) och brickbordet från Design House fick vi i bröllopspresent av goda vänner förra året.

När hörnan inte används för att blogga läses här en och annan inredningstidning (exempelvis norska Interiörmagasinet som ligger överst i högen), eller någon fantastisk roman.

2 kommentarer:

Signes vind sa...

Jag tycker du har en läcker stil. Bra med blandningen av gammalt o nytt. Fåtöljen ser verkligen inbjudande ut - kan man fynda sådana???

Cecilia sa...

När det är visningsex som man får skruva isär själv och baxa in i bilen blir det inte så dyrt - 1500! :o) Och alla som har suttit i den kan intyga att den är sååååå bekväm...