04 februari 2011

Bloggpaus

Denna vecka fyllde Olle 6 månader och nästa vecka är hans namngivning, plus att det är en massa andra saker som tar vår tid nu. Det blir alltså bloggpaus på obestämd tid. Ta hand om er!

Bild: saxad från House Doctor:s katalog

4 kommentarer:

Cecilia sa...

Hej! Huset finns i Danmark och bilderna, och jag skulle själv gärna vilja veta vem som äger det :) Bilderna kommer ifrån Boligmagasinet (har uppdaterat med källa nu) Det är helt fantastiskt hem! Hoppas att du kommer tillbaka och bloggar snart igen, att allt går bra med lillkillen och att du inte minst får en kanonhelg!

Fröken M sa...

Tack för tipset ! Jag ska hålla utkik ! Tänk hur man blir när man får för sig något... jag kommer inte kunna släppa tanken förrän jag hittar vad jag letar efter ;)
Hoppas allt är bra med er ! Jag är lite ledsen för att viggo var så snorig sist så vi inte kunde ses, men det går fler tåg ! kram

It's a house sa...

Hej svaret på din fråga är att badkaret kommer från Noro och heter Sand. Det har ett högre baddjup än standard och är gjutet i ett stycke vilket gör att det inte finns några skarvar att rengöra som det ofta kan finnas på liknande modeller!

Hoppas ni fick en fin namnceremoni!

Fröken M sa...

Ett PERFEKT tips :) Så får det bli ! Och oavsett om man dricker vin eller inte så är det gott med ett glas "riktigt" mineralvatten till :)
Hoppas allt är bra med er ?
Kram