09 juli 2010

Stockholmsshopping

Tog en sväng till Sthlm häromdagen. Blev avsläppt på Östermalm och började på Karaktär på Sibyllegatan. En finfin butik som var ganska tom just nu, pga rean? Sedan tittade jag in på fina Bohem som jag skrev om igår.

Hamnade sedan på Bruka, Odd Molly m fl butiker på Humlegårdsgatan. Koffert var trevligt som vanlig, här inhandlades olika presenter. Gick sedan vidare till Hans Mikaels som väl inte var en höjdare just denna gång.

Efter Biblioteksgatan med en titt på Malene Birger och Mathilde samt fantastisk långlunch på Zink Grill inhandlades ekologiska hudvårdsprodukter på COW parfymeri och sedan gick vi vidare till NK. På barnavdelningen hittade jag en superfin doppresent till söndagens dop. Synd att vi inte vet om vår bebis är en tjej eller kille för här hade de en mycket bra rea!

Till sist befann vi oss på ROOM på PUB/Hötorget och där fanns mängder av inspirerande miljöer.
Ett stopp på Årstiden hanns också med innan det var dags att dra tillbaka till småstaden - här J & S utanför den fantastiska butiken där jag köpte en snygg tunika att bära på dopet på söndag.
På 5 timmar hann jag med en hel del, men missade Garbo, Gertrude, Les Chambres, Riddarbageret, Harry's Hardware, Marimekko m fl härliga butiker. Next time!

The other day I visited our capital Stockholm, had lunch with one of my closest friends and payed a visit to a number of interior design shops. A lovely, but far too short, day!

2 kommentarer:

MissStorm sa...

Verkar vara många bra tips det här inför nästa Sthlmsresa!

Den fina loppisen jag hittade hade bara öppet den helgen jag var där. Det är en tjej med gårdsbutik som anordnade loppis för att bli av med sina fina saker och få plats med nytt. Butiksinnehavare som annordnar loppis är de bästa!!

Nu ska jag kika vidare här inne.
/MissStorm

Cecilias inredning sa...

Ja, särskilt Garbo (som jag missade) ska vara en riktigt kul affär! :o)