04 augusti 2009

Sommaren tar slut...

Nu går sommaren snart mot sitt slut och under sommaren har jag flängt runt i Sverige. Jag och min man kom att tänka på att det vore härligt att ha ett eget mysigt Bed & breakfast, eftersom det inte finns så många sådana i Sverige. Den här bloggaren har ju byggt finfina semesterlägenheter och man blir så inspirerad!

I'm dreaming of my own B&B, since there aren't that many cute ones around...


Så här kunde ett rum på mitt önske-B&B se ut.

2 kommentarer:

Lina sa...

Mysigt med eget bed and breakfast :D

smultrongården sa...

Hejsan!
Jag sökte på: "blogg om Vence", så kom jag hit. Jättekul!

Helt fantastiskt att hitta fler som skriver så otroligt positivt om mitt favoritställe. Vi var där för allra första gången i november. Och blev HELT förälskade. Det hela slutade med att vi i januari blev ägare till en liten, pyttepytteliten, studio i gamla stan i Vence. Även om den är liten som en tändsticksask så lääängtar jag dit som en galning emellanåt! Men nu åker vi snart, i september. Ljuvligt!!
Så himla kul att se dom som kommenterat, att dom säger att St Paul är helt underbart - tycker detsamma. Det känns som om det är ett stilla paradis lååångt från världens stoj o stim. Så energilyftande. Men det är ju flera områden däromkring som är det.
Vill berätta att vi hyr ut vår lilla studio, faktum är att den ligger snett emot Hotel Provence, men i City Historic. Vi bodde faktiskt på hotellet en natt i nov. Om du någon gång ska tillbaka får du gärna höra av dig. Känns alltid bra att hyra till någon som känner till området!
Nej minsann, nu ska jag googla om det finns nåt mer att läsa. Har redan kollat alla turistsidor osv... sjuttielva gånger så vi får väl se om det blir nåt nytt.
Jätte kul att hitta en till Vence fantast. Och du, fixar du ett sånt B&B får ni garanterat kunder!!
Ha det gott!
Hälsningar Eva