16 januari 2008

Ny fin webbshop


Wilma & friends
är en ny fin webbshop med miljöperspektiv som jag precis upptäckt då de just har öppnat. De gulliga ansvariga länkar till mig med, vilken ära!!! Jag funderar på den fina förvaringen gjord av bildäck till mycket bättre priser än i andra butiker!

Wilma & friends is a new web shop with an environmental perspective which I have recently discovered because they just opened. The adorable owners have a link to my blog, what an honour!!! I'm thinking about the lovely storage baskets made out of old tires, at even better prices than other shops!

3 kommentarer:

Jea sa...

kikar tillbaks! Har du nära till Höllviken så vet jag att de kommer att finnas på Sommarboden, cykla dit så sparar vi ännu mer resurser:-) Fast de kommer väl från Kina, klurigt det där med transporter, ev. barnarbete eller andra taskiga arbetsvillkor (låga priser) och allt...

Cecilia sa...

Har släkt i Falsterbo, så sommarboden besöker jag nästan varje sommar - tack för tipset! Jag måste nog åka tåg eller bil dit, men kan cykla och köpa produkten i butiken, det är ju så platt i Skåne! Det är i sanning knepigt det där med vad som är miljövänligt, och rättvist mot arbetarna... man får bara försöka göra så gott man kan och inte handla allt för mycket onödigt. Samt undersöka ursprung och villkor för tillverkningen - men det är inte alltid det lättaste!!!

Anders sa...

Homeset har startat en ny
webshop som introducerar det välkända designvarumärket Nambé i
Sverige.
Om du är intresserad gå in på www.homeset.se

Anders