03 september 2007

Mysigt hotell i Holland


I somras när vi bilade i Europa hamnade vi i den lilla staden Sittard i södra Holland, 5 minuter från gränsen till Tyskland. Vi hade hittat ett (vad vi trodde) oansenligt men prisvärt hotell i en vägguide, men när vi kom till staden fick vi en glad överraskning. Omgivningarna var vackra, arkitekturen intressant, statscentret väldigt mysigt och hotellet - Hotel De Prins - ett moderniserat minihotell med klass! På kvällen gick vi in till stan för att ta en bit mat och hamnade mitt i en livlig festival, och inmundigade trevliga tapas med rosé. Vilken perfekt avslutning på semestern!


Trapphuset
Varsamt renoverad fåtölj


Matsal


Liten, men välsmakande frukostbuffé

This summer when we were on a road trip in Europe, we found ourselves in the quaint town of Sittard in southern Holland, 5 minutes from the German border.We had come across the small, but modern, hotel in a route guide of mostly cheap, low-standard hotels. What a wonderful surprise to end up in a cute village, in a stylish hotel and having tapas in the middle of the town festival!

2 kommentarer:

Lella sa...

Ser verkligen snyggt ut! Visst är det roligt att hamna på lite mer personliga hotell, då gör det inget att frukostbuffén är lite mindre eller om man får betala några kronor till. Bra tips även om jag inte är på väg till Holland :o)

Cecilia sa...

Och det var verkligen inte dyrt heller! 90 euro för två personer, inklusive frukost! Även om jag håller med dig om att det är värt att betala mer när man får en bättre upplevelse :o)