14 februari 2013

En svartvit skrivhörna

I min systers charmiga villa har hon fixat en skrivhörna i en hall, den har temat svart-vitt som mycket annat i deras fina hem.

Ärvt skrivbord, målat i svart. Även stolen är arvegods, i teak med nytt tyg.

Vajer för vykort och burkar för pennor, allt från Granit.

Blandade foton och vykort. Där skymtar också syster och svåger med sin söta lilla S.

Den fina lampan kommer från IKEA och den snygga brevkorgen till höger i bild är från House Doctor/Betty's här i Borås.

Det finns många fina vinklar och vrår att fota hos H & T, får ta fler foton en annan dag!

12 februari 2013

Välkommen!

Snygg hall, men var är alla grejor? Hemma hos oss blir det ofta betydligt rörigare än så här... Måste fixa dörren till tvättstugan snarast, så att vi kan gå in den vägen med! 

Bild: Alvhem

11 februari 2013

En liten hylla

Gullig förvaring för nagellack, sött eller onödigt? Möjligen både ock! Kanske att jag kan fixa något liknande till Olles snöglober som han får när jag har varit på resa. Hyllan kan man köpa färdig, och mönstren i de olika "rummen" är fixade med washitejp.

10 februari 2013

Som på lågstadiet

Extremt praktiskt och väldigt fint är barnskrivbordet av skolbänkstyp från IKEA. Det är ju alltid en massa pennor och pyssel som ligger och skräpar på Olles skrivbord, så jag tror att detta kunde passa eftersom jag önskar mer ordning på hans rum. Finns i vitt och svart/brunt för 399 pix.

Bild: IKEA

Bloggtystnaden upphör härmed...

Det blev en lång tystnad här på bloggen. Arbete, jobbresa, en överraskning i form av bebis i magen och en massa andra roliga saker kom ivägen. Jag har inte läst så många bloggar heller, utan mest myst med familjen och läst några böcker. Nu har jag dock hittat inspirationen igen!

Först ut är fina barntapeterna från Majvillan som finns att köpa hos fantastiska Mokkasin - vilken tycker du är finast? Jag älskar den här: 


Och den här:


Kanske kan det bli något till bebishörnan i barnrummet lagom till juli? Eller om lillasyster/-bror får ett eget rum såsmåningom. 

Finns till salu på Mokkasin.com där också bilderna är hämtade.