26 maj 2012

Print

Roligt och snyggt tryck, från Bodie and fou!


21 maj 2012

Tävla om fin pall

Klicka på bilden!


Spegelvision

Har samlat speglar i nästan två år nu, och här hittade jag en bild som visar hur fint det kan vara med udda speglar samlade på en vägg. Kanske i trappan? 

Bild: ?

Loppisdagen

Så blev det stora loppisdagen och vi sålde över förväntan, och hade en supertrevlig dag på Åhaga där vi träffade en massa trevliga människor! Vi sålde dubbletter, tidigare loppisfynd som inte funnit sin plats, och några fina saker som vi inte fått användning för - bättre då att hitta nya ägare. Det var så roligt att medverka på loppmarknaden att det kanske blir en repris nästa år till och med.


16 maj 2012

Loppis på Åhaga i Borås

På torsdag - Kristi himmelfärdsafton - är det en stor loppis här på Åhaga i Borås kl 9-13. Jag har varit en köpstark kund tidigare år, men i år har jag hyrt bord för att bli av med alla saker som jag inte har plats för - trots att vi bor i hus. Skönt att känna att sakerna (om de blir sålda) kommer till användning hos någon annan person, och att man kanske tjänar några kronor dessutom. Wish me luck!

Foto: Elsa Billgrens blogg

06 maj 2012

Oj, vilket drömhem!

New England-stilen är ju inte helt min stil, men väldigt hemtrevligt och väl genomfört i ett hem som Fjelkners säljer nu. Insidan är verkligen något extra, trots den oansenliga - men väldigt fina  - entrén.


Men jag tror ändå att köket är det bästa! Fler bilder här.



Tips från Studio Karin, tack!